Balm Tasneem atasi masalah kembung dan sembelit pada anak

Balm T-Rub cukup digemari oleh ibu-ibu kerana balm ini selamat dan boleh menggantikan minyak telon. Ibu-ibu pasti akan teruja setiap kali mengurut dan menyapu balm ini ke perut bayi kerana balm ini boleh melegakan perut kembung, sembelit dan membuang angin berlebihan.

cara atasi sembelit bayi

Ibu bapa boleh sapukan balm ini di tapak kaki dan perut. Untuk sapuan di bahagian perut, ibu bapa disarankan supaya membuat urutan seperti urutan ‘I Love You’ bagi memastikan si manja anda lebih selesa.

Essential Oil dalam Trub balm

Selain itu, T-Rub turut membantu masalah penghadaman dengan adanya Fennel, Ginger, Lemongrass, dan Anise sebagai bahan utama dalam pembuatan balm ini. Bahan lain yang digunakan adalah semulajadi dan tiada lansung mempunyai paraben atau SLS.

– Membuang angin dalam perut

– Bantu melegakan kembung perut

Bantu melegakan perut sebu

Apa kata pengguna tasneem?

” lepas sapu trub kat anak buah, tak sampai setengah jam anak buah terus berak. 5 hari dia tak berak, kesian.”

” Selepas guna tasneem anak saya dah kurang sembelit dan mudah sangat buang air besar”

” Baby kentut je buang angin, demam kuning pun tiada. Lega saya sis”

Boleh terus dapatkan balm trub untuk bayi anda di sini

Boleh terus whatapp mami min untuk sembang mengenai balm.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

1 Comment
  • syuhaidah
    June 19, 2019

    Bau balm ni sangat best, dah la tak panas. Bila cium anak bau balm best je

Produk Kami

Previous
10 Cara Atasi Sembelit Anak dan Orang Dewasa
Balm Tasneem atasi masalah kembung dan sembelit pada anak

0
Your Cart