Friday, 15 December, 2017

Belajar Menulis Dengan Set Buku Magik

Adakah anda mahu anak anak anda seronok belajar menulis seawal usia 3 tahun ?

Mulakan ajar anak menulis dari umurnya 2 tahun lagi dengan BUKU MAGIK ini!!

buku tulis dan padam

Dani & Aleena seronok dapat belajar menulis menggunakan buku ‘Koleksi 8 Buku Mari Belajar Menulis’.boleh tulis lepas tu padam semula… Bersemangat diaorang. Terima kasih kerana memperkenalkan buku ini- Farrah Yunie, Kota Kinabalu, Sabah.

anak rajin menulis

Adam bin Mohmmed Nazlee. 5 tahun.

“Adam boleh duduk tekun menulis lebih lama dari biasa. Kalau tak, asyik kata letih je.”

-Puan Azlina Hassan, Johor

anak rajin menulis

Tapi magiknya tang mana?
Magiknya buku marker ni boleh tulis padam tulis padam tulis padam berulang kali !
Buku tak rosak sebab ia glossy dan kalis air. Jimat kertas, selamat dinding rumah..pheww…
Jadi bagaimana set ini akan membantu anak bijak anda?

Set ini akan membantu anak anda belajar menulis dengan lebih cepat dengan cara berikut:

boleh tulis dan padam semula. (jimat kertas!)
seronok belajar sebab colorful!
Mereka akan suka dan terus berusaha – kerana seronok
Mudah ingat – kerana tulis secara berulang
Lengkap, sebab ada ABC, Alif Ba Ta dan 1,2,3
tak perlu risau anak menconteng dinding
kertas waterproof, tak mudah koyak

Jadi, Apa yang anda dapat dari pakej ini?

set anak menulis

Siri Anakku Sayang Mari Belajar Menulis mengandungi 8 tajuk Buku:

1. Mari Belajar Menulis Abjad huruf kecil
2. Mari Belajar Menulis Abjad Huruf besar
3. Mari Belajar Menulis Nombor, Bentuk dan Warna
4. Mari Belajar Menulis Badan Saya
5. Mari Belajar Menulis Binatang
6. Mari Belajar Menulis Kenderaan
7. Mari Belajar Menulis Buah-Buahan dan Sayuran
8. Mari Belajar Menulis Jawi
PERCUMA !!

3 Whiteboard Marker
Buku Mewarna Abjad dan Buku Mewarna Angka, Buku Aktiviti Upin Ipin
Untuk Melayakkan Anda Dapat 6 Free Gifts tersebut,
Telefon/SMS/WhatsApp “BUKU MAGIK” ke no 017 5082443 (Puan Aminah)

Atau anda boleh terus buat pembayaran
RM64.00 termasuk caj pos Semenanjung Malaysia
RM68 termasuk caj pos ke Sarawak atau
RM70 termasuk caj pos ke Sabah

Jika berminat nak dapatkan 6 FREE GIFT (selagi stok masih ada)
Boleh cepat cepat buat bayaran ke akaun Bank

maybank : 113024065441
@
Cimb : 7053347778
Atas nama aminah binti hussain
Utk perbankan online sila masukkan email : ibudoakan99@gmail.com

Selepas bayar, boleh Call/SMS/WhatsApp Puan Aminah ke no 017 5082443 nama bank (maybank atau CIMB), tarikh bayaran, masa bayaran, jumlah bayaran, nama produk, nama penuh, alamat penghantaran, dan juga phone no untuk uruskan penghantaran produk.

===============================
Nak tengok lagi banyak gambar ?
Gambar untuk setiap tajuk buku
Buku Mari Belajar Menulis Abjad huruf kecil

buku abc

Buku belajar menulis binatang

buku gambar binatang

2014-2015 ibudoakan.com