PENGEDAR BALM BAYI

Agent Tasneem Naturel Rawang dan Bukit Beruntung

Assalamualaikum.

Saya Siti Rosni Benjamin merupakan pengedar sah Tasneem Naturel. Saya tinggal di Bukit Beruntung dan juga seorang isteri dan ibu yanag bekerja di luar rumah. Berumur 30 tahun dan dikurniakan 3 orang anak yang masih kecil Alhamdulillah.

Pengalaman membesarkan anak sulung agak mencabar apabila anak saya diserang batuk berkahak seawal usianya 4 bulan. Doktor pula hanya menyarankan untuk teruskan menyusu badan kerana anak masih kecil untuk diberikan ubat. Saya gigih mengamalkan petua seperti minyak zaitun dan bawang putih, wap air, mandi lemon dan sebagainya. Tapi ia mengambil masa untuk sembuh.

Hinggalah pada tahun 2018, saya dapati ramai kenalan Facebook saya menceritakan tentang Balm Tasneem Naturel. Namun, saya tidak ambil cakna tentang produk Tasneem kerana saya sangka produk ini sama sahaja dengan produk yang sedia ada di pasaran.

Disebabkan ramai yang sudah cuba memakai Balm Tasneem, sehingga balm ni terkenal sebagai balm viral, saya pon cuba beli satu balm iaitu Balm Cfrub untuk lihat apa yang ‘istemewanya’ balm ini sehingga menjadi bualan ramai.

Nak tahu hasilnya? Masyaallah……Inilah saat pertama kali saya mula jatuh cinta dengan Balm Tasneem sebelum saya jatuh cinta berkali-kali!

Bila anak-anak saya selesema, hingusnya cepat kering. Alhamdulillah

Saya boleh sapu balm pada bayi saya yang baru berusia 3 bulan, kerana batuk. Tiada lagi perasaan susah hati kerana tiada ‘ubat’ untuk diberikan pada bayi☑

Anak-anak saya cepat turun suhu badan kalau demam bila saya sapu balm lepas mandi

Bila balm ini memberikan impak yang positif kepada anak-anak saya, pastinya saya gembira dan saya sudah tidak risau untuk tinggalkan anak-anak saya pada pengasuh. Kecintaan saya pada produk ini semakin mekar apabila anak-anak saya serasi bila guna Balm Sleep untuk masalah tidur dan Balm Calm untuk tempoh Wean Off (putus susu)

Keistimewaan balm ini menyebabkan saya membuat keputusan untuk menjadi agen Tasneem Naturel yang sah. Saya juga mahu ibu-ibu di luar sana merasa manfaat balm ini. Kerana saya faham perasaan ibu bila anak sakit, anak meragam, anak sukar tidur, anak ada masalah kulit dan sebagainya, pasti emosi ibu-ibu juga terganggu.

Percayalah, ibu-ibu akan dapat manfaat balm ni secara maksimum. Selain dapat manfaat, ibu-ibu juga boleh jadikan Tasneem Naturel tempat menjana pendapatan. Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang, tapi setiap usaha yang konsisten, insyaallah ada hasilnya.

Sekiranya ibu-ibu berminat mahu bersama saya menjana pendapatan ataupun ingin mendapatkan balm bayi ini, ibu-ibu boleh hubungi saya di talian :

whatsapp www.wasap.my/60179899397/balmblog
https://www.facebook.com/alfaizinsouq/

Atau boleh walk inn :
🤩Farmasi Kuala Kubu.
🤩Farmasi Batang Kali.
🤩Kedai Mama Baby Clever di Sungai Buaya
🤩Baby Colours di Tanjung Malim
🤩Elzar Mart Gombak

Seindah usapan ibu. Terima kasih

Agent balm Tasneem Tanjung Malim, Perak

Assalamualaikum,

hai mommies hebat semua..
saya Anizhidayu binti Mohd Nazri, mudah mesra panggil je k.niz.

k.niz adalah pengedar balm tasneemnaturel balm baby no 1 di Malaysia.

Kenapa k.niz memilih balm tasneem untuk anak- anak?

NATURAL: ianya 100% menggunakan bahan semulajadi (minyak pati tumbuhan) , jadi k.niz tak risau kalau sapu selalu, xde dah isu overdose..

👍 MUDAH & MEMUDAHKAN: Mudah nak guna..sapu2 je.. tak perlu dah nak potong2 lemon bagai (sblm ni mmg potong lemon la kalau anak demam 🤭) ..mudah juga nak bawak travel.

👍 ADA KKM : selamat untuk anak2..dari newborn boleh guna tau..

👍 WANGI & SELESA : Tak memedihkan dan tak panas macam minyak telon yang lain. jadi, xdelah isu kulit baby tak tahan kan..

So, mommies yang nak dapatkan balm tasneem meh roger k.niz. di pelbagai channel pon hado.

🚴‍♂ COD: AREA UPSI TANJUNG MALIM .

🖱FB: Anizhidayu Mohd Nazri (https://www.facebook.com/tulip.biru.92)

🖥 FB PAGE: Kiddy Edutoys & Babykit (https://www.facebook.com/kiddyedutoys)

💈SHOPEE : https://shopee.com.my/aniznazri

www.wasap.my/60125144413/balmtasneem

Agent Balm Tasneem Naturel Melaka

Assalamualaikum dan salam mesra mommies semua.

Saya Sarah Belweel pengedar sah balm Tasneen Naturel area Melaka Tengah. ummi kepada 2 puteri kembar.

Perkongsian untuk semua…sesuai untuk semua peringkat umur:

Selalunya anak-anak bawah 2 tahun atau bayi, bila batuk dan selesama doktor tak bagi ubat sebab tiada ubat selesama/ batuk yang selamat untuk bawah 2 tahun

Penyelesaian yang mampu membantu ibu ayah dalam mengurangkan penggunaan ubat pada bayi dan anak-anak.

Tummy time – ikhtiar untuk membantu sakit perut, kembung perut, cirit birit, sembelit, period pain dan alahan ibu hamil.


Calm time – membantu untuk bayi yang meragam,anak yang suka mengamuk, sukar tidur dan membantu mengurangkan masalah kulit.


Coughflu- membantu untuk mengurangkan batuk berkahak, selsema, athma dan mengurangkan suhu ketika demam.


Sleep time- membantu untuk memudahkan anak tidur, mendapatkan tidur yg nyenyak serta berkualiti.


Skeenz -membantu menyelesaikan masalah kulit, eczema, alahan, gigitan serangga dan lain- lain.

COD dan postage available. berminat boleh direct whatsapp link di bawah:
www.wasap.my/60126163455

fb page :https://m.facebook.com/pages/category/Health-Beauty/Ikhtiar-Anak-Meragam-1270029926452560/

instagram : https://instagram.com/ikhtiaranakmeragam?utm_source=ig_profile_share&igshid=1f260a6jb6jie

Trusted seller
TN000755

Agent balm Tasneem Naturel di Kok Lanas & Ketereh, Kelantan

Assalamualaikum warahmatullah..

Saya merupakan salah seorang Pengedar Sah produk bayi berasaskan Essential Oil iaitu Tasneem Naturel.

Nama saya Nur ‘Atikah Abdul Rahman, berusia 31 Tahun pada January 2019. Alhamdulillah saya dikurniakan 4 orang permata hati.

Saya mula terkesan dengan Tasneem Naturel pada ketika saya melahirkan anak saya yang ke 4 dan berhadapan dengan masalah anak menangis tanpa henti. Balm pertama yang saya cuba adalah Balm Calm Time untuk meredakan tangisan anak dan memberi kesan tenang serta relax.

Sebagai suri rumah sepenuh masa, saya mengambil inisiatif meningkatkan potensi diri dengan berniaga secara atas talian dan membina Legasi Bisness sendiri iaitu Legasi Musleh Glory.

Saya adalah seorang Leader yang membantu sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan melalui perniagaan online dan offline. Saya gemar mendapatkan ramai kenalan dan menghubungkan pertalian baru dengan cara ini.

Bagi saya, perniagaan bukanlah sekadar menjadi jalan menjana pendapatan semata-mata. Malah ia juga adalah suatu cara untuk menambah nilai di dalam diri sendiri.

Apa yang menarik tentang Produk yang saya tawarkan adalah, ianya sangat dikenali dengan keunikan tersendiri dalam membantu ibu-ibu muda menyelesaikan masalah-masalah utama berkaitan bayi dan anak-anak kecil. Produk Tasneem Naturel adalah berasaskan Minyak Pati Tumbuhan yang telah di dilute dengan nisbah yang sesuai dan sedia digunakan tanpa risau.

Produk kami telahpun dikenali ramai melalui media seperti program television, majalah Pa&Ma, dan juga papan iklan di sepanjang laluan lebuhraya Selatan ke Utara. Kami juga telahpun berkoliberasi dengan icon Omar & Hana dan muncul dengan wajah baru.

aya sangat sarankan penggunaan Balm Tasneem Naturel kepada semua ibu bapa muda. Terutamanya yang mengadapi masalah berkaitan Bacaan Kuning yang tinggi semasa kelahiran, menangis tanpa henti, meragam akibat kembung perut dan berangin, bayi susah tidur, masalah pernafasan yang tidak lancar akibat selsema atau mukus, atau mengalami masalah kulit yang sensitif.

InsyaAllah Produk kami adalah natural dan tanpa kimia yang memudaratkan. Setiap produk yang kami ada sudahpun diiktiraf dan mendapat kelulusan KKM.

Sekiranya berminat menyertai saya menjana pendapatan dalam perniagaan Balm Bayi ataupun ingin mendapatkan Produk Tasneem Naturel, boleh hubungi saya untuk mendapat konsultasi secara Percuma.

Page : www.facebook.com/muslehglory
Shopee : www.shopee.com/muslehglory www.wasap.my/60134033694/BalmTasneem_MG

Agen Tasneem Naturel Sepang, Salak Tinggi dan Nilai.

Assalamualaikum.

Saya Aida, menjalankan bisnes barangan keperluan bayi. Saya adalah agen Tasneem Naturel bagi kawasan Sepang, Salak Tinggi dan Nilai.

Kenapa saya suka produk Tasneem Naturel?

  1. Produk berasaskan 100% bahan semulajadi (natural). Tanpa bahan kimia seperti paraben, sls, alkohol dan sebagainya.
  2. Mudah digunakan. Produk melibatkan sapuan luaran sahaja. Sapu-sapu inshaaAllah selesai masalah.
  3. Travel friendly. Saiz produk yang kompak adalah sangat sesuai untuk dibawa ke mana sahaja.

Sama-sama kita gunakan produk berasaskan bahan semulajadi untuk anak-anak kita.

Saya adalah pemilik FB Page Tasneem Naturel di Salak Tinggi, Sepang dan Nilai.
Saya menggunakan nama qaseh.anh di instagram.
Boleh follow Shopee saya iaitu qaseh_ANH

Bagi penduduk sekitar Sepang, boleh dapatkan produk Tasneem Naturel di kedai bayi :

Little Pearl Heart (sebelah zai bridal)
Lot 748-B, jalan Haji Kaspan, Kampung Giching Hulu Salak Tinggi, 43900 Sepang Selangor

Waktu Operasi :
Isnin-Jumaat (10 pagi – 6 petang)
Sabtu (10 pagi – 3 petang)
Ahad (tutup)

Untuk sebarang pertanyaan boleh whatssap saya di talian http://www.wasap.my/60192159927/infoTasneemNaturel

Agent Balm Tasneem Natural Kuala Lumpur dan sekitar Lembah Klang.

Assalamualaikum…

Saya Noraini binti Zakaria berumur 32 tahun. Mama kepada dua orang puteri dan seorang putera.

Saya adalah pengedar Balm Tasneem Natural Kuala Lumpur dan sekitar Lembah Klang.

Sebagai seorang mama kepada 3 orang anak..Semestinya pelbgai ragam anak yang saya lalui..Meragam,kembung perut,susah tidur,batuk ,selsema…maka terjumpalah balm Tasneem Natural ni

Setelah serasi dengan anak-anak..saya seronok ingin berkongsi kebaikan balm ini dengan semua ibu bapa di luar sana.

Balm ni selamat kerana dibuat dari essential oil ,tiada paraben dan SLS

Saya sedia membantu ibu-ibu yang berada di Kuala Lumpur dan sekitar Lembah Klang.

Boleh WhatsApp saya di 019-4482314 https://bit.ly/2VQJOTW

Pos seluruh Malaysia.

0
Your Cart