Persediaan Jika Anak Demam dan Selsema

Persediaan Jika Anak Demam dan Selsema

Dua hari ini hujan je kan. Rasa sejuk je. Sebenarnya musim hujan sudah tiba. Perubahan cuaca inilah yang sebabkan anak mudah terkena demam, batuk dan selsema. Dalam group sekolaha nak pun ramai yang mengatakan anak mereka demam selsema. Ada yang lagi parah baru je baik deman 3, 4 hari kemudian demam lagi. Pergi klinik pun mesti doktor cakap ‘musim’. Jika kerap demam pun tak best juga. Kita pula harap jika anak demam, biarlah demam yang biasa saja. Janganlah ianya batuk selsema yang teruk sampai melarat kena tahan ward dan sebagainya.Cukuplah anak merasa tidak selesa 3,4 hari je dan kita pun boleh …

Pengedar balm tasneem ampang, bukit jalil, seri kembangan

Pengedar balm tasneem ampang, bukit jalil, seri kembangan

  Assalamualaikum semua. Saya Hidayah, berusia 28 tahun dan saya adalah seorang mumpreneur yang memilih untuk menjalankan perniagaan secara dalam talian sambil menguruskan tiga orang cahaya mata di rumah. Menjadi ibu pada usia muda menyebabkan saya suka meneroka ilmu baru yang akhirnya membuatkan saya terlibat dalam perniagaan educational toys, books dan juga Tasneem Naturel. Ya, niche perniagaan saya adalah bayi dan kanak-kanak dan saya merupakan pemilik FB Page dan Ig hbsixtyonlinestation. Sememangnya saya adalah penggemar produk bahan-bahan semulajadi menyebabkan saya memilih Tasneem Naturel sebagai kit kecemasan anak-anak saya. Sama seperti ibu di luar sana, saya juga mahukan yang terbaik untuk anak-anak …

Balm Tasneemnaturel ubat semulajadi untuk batuk dan selsema anak

Balm Tasneemnaturel ubat semulajadi untuk batuk dan selsema anak

Sesekali anak kita kena demam, batuk dan selsema bagus juga. Ia sebenarnya membantu meningkatkan antibodi anak kita supaya jika terkena demam dari jangkitan kuman yang sama, anak sudah ada antibodi untuk melawan kuman tersebut. Tapi yang tak tahan jika demam dan selsema itu berpanjangan. Ada juga demam dah kebah, tapi hidung berhingus masih ada. Ditambah pula dengan batuk yang teruk. Kita sebagai ibu dan bapa mesti tidak selesa dengan keadaan ini apatah lagi di anak kecil yang terpaksa menghadap ketidakselesaan ini. Balm CF-Rub atau coughflu tasneemnaturel Balm CF-Rub tasneemnaturel dirumuskan khas untuk membantu hentikan batuk dan selsema. Paling penting secalit balm …

Pengedar Balm Tasneem Wangsa Maju dan Batu Caves

Pengedar Balm Tasneem Wangsa Maju dan Batu Caves

Assalamualaikum. Nama saya Azizan Binti Mohd Zan. Seorang suri rumah sepenuh masa, menjaga serta mendidik 3 orang anak, 2 orang putera & seorang puteri. Saya merupakan online seller yang menjual balm Tasneem Naturel. FB personal: Azizan Binti Mohd Zan FB page: Balm Baby Comel-Tasneem Naturel IG: balmbabycomel_tasneemnaturel   Saya jatuh cinta dengan balm ini selepas menggunakannya sendiri dan pada anak-anak. Alhamdulillah balm ini banyak membantu saya menguruskan anak-anak. Dirumus dengan bahan semulajadi daripada minyak pati tumbuhan, balm ini selamat digunakan daripada baby newborn lagi. Balm keluaran muslim bumiputera ini malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Jadi, ianya boleh digunakan tanpa waswas. …

Senarai Stokis dan Agen Tasneemnaturel

Senarai Stokis dan Agen Tasneemnaturel

SENARAI STOKIS DAN AGENT BALM TASNEEMNATUREL  PERAK Zainurulazwa 0172562030 (taiping,perak) Fazliana sabeli 0194184356 (parit buntar,perak) Mimi Amira 01126575527 (teluk intan, perak) Nailatun Sakirah Ahmad 01126337236 (Kg.Gajah, Perak) Nor Azean Bt Abdul Aziz (kamunting perak) 0175411691 Zawahariana zakaria 0125465148 (Manjung Perak) nurul aimah bt ahmad zawawi 0193447901 (kuala kangsar, perak) noorlaili nordin 0195970092 (Taiping, Kamunting) Nur Adha Mansor 019-7987970 Sri Manjung,Perak Aniz 0125144413 Kuala Kangsar, Chemor, sg siput Mia Sowi 0179845321 Simpang Pulai, Ipoh, Perak Nurul Husna Saadan, 0134004597, Ipoh, Perak Alin 0174503034 (Batu Kurau, Kamunting, Taiping) SELANGOR Noorhayati Zakaria 0122825665 Bandar Tasik Puteri,Rawang Nadia Sulaiman 0163882681  batu caves, sentul, jalan ipoh, …

Stokis Tasneemnaturel Taiping, Perak

Stokis Tasneemnaturel Taiping, Perak

    Assalamualaikum.. Saya Zainurul azwa Zakaria, 29 tahun, menetap di Taiping Perak. Suri rmh separuh masa. Separuh lagi masa digunakan utk jana pendapatan dari rumah. Saya adalah stokis Tasneem Naturel Taiping. Jemput ke page cikjai utk dptkan tips2 Mudah Urus baby dgn Balm tasneem naturel.. Balm Tasneem Naturel.. Kit Bayi Semulajadi Pertama di Malaysia, wajib dimiliki semua ibu bapa.. Balm tasneem naturel ada 4 jenis,yang berfungsi untuk : ❤ sleeptime – membantu bayi tidur lena dan mudah tidur. ❤ calmtime – membantu menenangkan anak yang suka mengamuk/tantrum. ❤ tummytime – membantu anak yang sembelit,kembung perut dan cirit birit. ❤ coughflutime …

Stokis Balm Tasneem Parit Buntar dan Kulim

Stokis Balm Tasneem Parit Buntar dan Kulim

  Assalamualaikum.. Nama saya Fazliana bt Sabeli. Berumur 29 tahun. Menetap di Parit Buntar,Perak. Bekerja dalam sektor swasta. Saya adalah stokis tasneem naturel di kawasan parit buntar,bagan serai,nibong tebal dan kawasan sekitarnya. Laman facebook page saya adalah “Balm Tasneem Naturel Parit Buntar & Kulim”. Tasneem naturel adalah sejenis balm bayi yang diperbuat daripada gabungan beberapa “essential oil”, yang insyaallah selamat untuk bayi sehingga dewasa. Balm tasneem naturel ada 4 jenis,yang berfungsi untuk : ❤ sleeptime – membantu bayi tidur lena dan mudah tidur. ❤ calmtime – membantu menenangkan anak yang suka mengamuk/tantrum. ❤ tummytime – membantu anak yang sembelit,kembung perut dan …

Agent Balm Bayi Tasneem Naturel Klang

Agent Balm Bayi Tasneem Naturel Klang

  Assalamualaikum wbt Nama saya Tengku Noruakmal Binti Tengku Jaafar berumur 28 tahun dan bekerja sebagai Guru. Saya adalah pemilik page Baby Ibu dan Instagram Balmtasneem Saya adalah stokis sah Balm Tasneem Naturel yang berpusat di Jalan Kebun, Klang dan kawasan sekitarnya. Saya memilih balm Tasneem Naturel sebagai Kit Penjagaan Bayi sebab balm ni diperbuat daripada bahan semulajadi, yang menggunakan Essential Oil. Pati Minyak daripada tumbuhan. Balm ni sangat sesuai untuk masalah yang biasa terjadi dalam kalangan bayi seperti: kembung sembelit batuk kahak mengamuk( tantrum) sukar tidur Jadi set lengkap ni sesuai dijadikan kit kecemasan untuk bayi..senang dibawa ke mana- mana …

Agent Balm Bayi Tasneem Naturel Bangi

Agent Balm Bayi Tasneem Naturel Bangi

Assalamualaikum. Nama saya Siti Zulaikha Bt Mazli. Ibu kepada sepasang cahaya mata. Kerjaya saya adalah menguruskan rumah dan anak-anak serta perniagaan keluarga. Mula saya kenal Tasneem Naturel semasa pengasas memberikan balm percuma untuk saya cuba. Dan ternyata ia serasi dengan anak saya. Kini dah hampir 2 tahun balm Tasneem teman setia anak ke mana-mana sahaja. Saya juga sekarang Ejen Tasneem Naturel. Bagi yang nak dapatkan balm sekitar Bangi, Kajang dan berdekatan boleh terus whatapps ke 0122499051. …

Balm Tasneem Naturel atasi masalah bayi dan anak kecil

Balm Tasneem Naturel atasi masalah bayi dan anak kecil

Secara umumnya ada 5 masalah utama yang biasa terjadi pada anak kecil terutama bayi iaitu: Anak sukar tidur Anak tantrum, suka mengamuk Anak kena demam dan batuk berpanjangan Anak sakit perut Ruam atau kulit sensitif Kebelakangan ini banyak produk yang berkaitan essential oil atau pati minyak pokok dikatakan boleh membantu menyelesaikan 5 masalah di atas jika digunakan secara konsisten. Ada pelbagai jenama minyak pati di luar sana dan dalam banyak- banyak jenama ini saya suka pada satu jenama iaitu Tasneem Naturel. Balm tasneemnaturel boleh selesaikan semua permasalah di atas jika disapu secara konsisten pada anak. Yang menariknya ianya berbentuk balm bukan …

0
Your Cart