Pengedar balm tasneem kawasan Sec 32 Shah Alam, Kg Bukit Naga

 

Assalamualaikum..
Saya Azlida, 33 tahun. Merupakan suri rumah sepenuh masa. Mempunyai 2 orang putera dan 2 orang puteri. Alhamdullilah..

Saya merupakan seller online. Antara barang-barang yang saya jual adalah edu toys dan buku untuk baby dan kanak-kanak. Fb page saya adalah Smart Kid Toys Galery dan Bambamcomey Tasneemanturel. Saya merupakan agen sah Tasneem Naturel di Shah Alam.

Alhamdullilah balm ini banyak membantu saya uruskan emosi anak-anak di rumah dan di tempat awam. Bahan-bahan dari tasneem naturel balm ni adalah dari sumber organik, semulajadi tanpa penggunaan bahan kimia. Produk muslim yang terjamin halal dan sangat selamat untuk kanak-kanak.

Dengan itu, saya akan bersama-sama dengan team mate yang lain untuk berusaha keras dan terus maju lagi, supaya saya dapat mengubah diri dan keluarga. Saya ingin membantu ibu-ibu lain di luar dengan memperkenalkan, menyampaikan kebaikkan produk

Tasneem Naturel dan ingin membantu ibu-ibu untuk menguruskan emosi anak-anak semasa mereka tidak sihat, masalah anak tantrum, sukar tidur dan lain2.

Kepada yang berdekatan dengan Sec 32 Shah Alam, Kg Bukit Naga boleh cod/pickup balm tasneem naturel dengan saya. Pos keseluruh malaysia.

Hubungi saya di nombor 011-2908 1984 (whatsapp)

Saya akan memberi konsultasi terbaik untuk ibu-ibu sepanjang penggunaan produk ini.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

2 Comments

Produk Kami

Previous
Pengedar Balm Tasneemnaturel Ampang dan Cheras
Pengedar balm tasneem kawasan Sec 32 Shah Alam, Kg Bukit Naga

1
Your Cart