Balm Tasneem Atasi Kembung Dan Sembelit Anak

1 509

Ini ialah mengenai balm Tasneem atasi kembung dan sembelit anak.

Balm T-Rub cukup digemari oleh ibu-ibu kerana balm ini selamat dan boleh menggantikan minyak telon.

Ibu-ibu pasti akan teruja setiap kali mengurut dan menyapu balm ini ke perut bayi kerana balm ini boleh melegakan perut kembung, sembelit dan membuang angin berlebihan.

Step urutan ‘I Love U’

Boleh sapukan balm ini di tapak kaki dan perut. Untuk sapuan di bahagian perut, ibu bapa disarankan supaya membuat urutan seperti urutan ‘I Love You’ bagi memastikan si manja anda lebih selesa.

Essential Oil dalam Trub balm

Selain itu, T-Rub turut membantu masalah penghadaman dengan adanya

  • Fennel
  • Ginger
  • Lemongrass
  • Anise

sebagai bahan utama dalam pembuatan balm ini. Bahan lain yang digunakan adalah semulajadi dan tiada lansung mempunyai paraben atau SLS.

Fungsi T-Rub Tasneem

  1. Membuang angin dalam perut
  2. Bantu melegakan kembung perut
  3. Bantu melegakan perut sebu

Apa kata pengguna tasneem?

” Lepas sapu trub kat anak. Sembelit dah berkurang, dari 5 hari sembelit ke 2 3 hari dia akan berak. Tak susah sangat nak meneran. “

 

” Selepas guna tasneem anak kerap buang angin.. berak 3 kali. Sebelum ni berak sekali je. Alhamdulillah dah susah kembung perut dan sembelit.”

 

Boleh terus whatapp untuk sembang mengenai balm.

 
 
1 Comment
  1. syuhaidah says

    Bau balm ni sangat best, dah la tak panas. Bila cium anak bau balm best je

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Need help? Let's chat with us!

We are here to help you! Do not hesitate to ask us anything. Click below to start chat.

Admin Sale IDK Tasneem

Aina

Online

Aina

Hi, What can i do for you? 00.00