Pengedar Shaklee Alor Gajah, Melaka, Tampin

Pengedar Shaklee Melaka
1 147
Pengedar-shaklee-alorgajah-melaka-tampin
Pengedar Shaklee Melaka
Saya Nuralisa bt Sazali,30 tahun..saya surirumahtangga sepenuh masa..mempunyai 2orang anak perempuan..suami bekerja sebagai pemandu lori..kehidupan kami sederhana..selalu menghadapi masalah kewangan tak mencukupi..
Tambahan anak yg bersekolah..saya risau akan masa depan anak-anak..saya juga mempunyai impian seperti orang lain..mempunyai rumah besar,kereta mewah,ada simpanan yang kukuh..
Saya pernah mencari alternatif untuk menambah pendapatan keluarga..tapi memerlukan modal yang besar..terbantut usaha saya..suatu hari terjumpa dengan kawan sama sekolah..dalam seronok bercerita dia bagi tahu pasal satu produk kesihatan dan supplement..shaklee..
Saya berminat dan terus menjadi ahli shaklee..dengan modal Rm65 sahaja..shaklee ada kumpulan tersendiri..mereka akan membimbing kita,tak akan biarkan kita sendirian..saya didedahkan dengan kejayaan2 ahli shaklee yang sudah jadi jutawan..bertambah teruja dengan shaklee..dengan shaklee saya nampak jalan untuk mengubah nasib keluarga saya..saya akan terus dengan shaklee dan akan terus berusaha..insyaallah..
Saya boleh dihubungi melalui sms/ whatapp 0176171265
COD sekitar Alor Gajah, tampin dan Melaka

1 Comment
  1. pluit sea view says

    sangat berguna bagi kami, semoga kami semua terutama yang membuat halaman ini hidupnya dipenuhi berkah

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Need help? Let's chat with us!

We are here to help you! Do not hesitate to ask us anything. Click below to start chat.

Admin Sale IDK Tasneem

Aina

Online

Aina

Hi, What can i do for you? 00.00