Pengedar Shaklee di Kuantan, Pekan, dan Kemaman

Pengedar Shaklee di Kuantan, Pekan, dan Kemaman

 

Pengedar Shaklee di Kuantan, Pekan, dan Kemaman

Pengedar Shaklee Kuantan, Pekan dan Kemaman
Pengedar Shaklee Kuantan, Pekan dan Kemaman

Nama saya Aisyah binti Abdul Madul

Saya mengenali Shaklee sejurus selepas menghabiskan pantang sewaktu melahirkan. Sepanjang tempoh berpantang selama dua bulan, saya hanya memberikan susu badan kepada bayi saya.

Apabila sudah kembali bekerja, saya cuba memberikan susu formula kepada bayi. Namun begitu, saya dapati bayi saya sentiasa menolak susu formula tersebut. Oleh itu, saya terpaksa juga memberikan susu badan supaya tumbesaran bayi saya tidak terganggu.

Walau bagaimanapun, lama kelamaan saya dapati susu badan saya semakin berkurangan dan bayi juga cepat berasa lapar. Sehinggalah pada suatu hari saya melihat sesuatu di facebook kawan saya iaitu ESP Shaklee. Selepas sebulan menggunakan ESP saya berasa susu badan saya lebih meriah, lebih pekat dan bayi saya cepat kenyang. Tidur malamnya juga tidak terganggu.

Saya juga dinasihati supaya mengambil ESP tersebut bersama-sama Alfalfa Complex. Alhamdulillah, hasilnya juga sangat memuaskan. Selain itu, saya turut mencuba vitamin Lecithin untuk mengurangkan berat badan selepas melahirkan.

Walaupun berat badan saya tidak bertambah dengan mendadak, tetapi dengan pengambilan ketiga-tiga produk ini saya berjaya mendapatkan berat badan yang dikehendaki. Dahulu sebelum berkahwin saya menghadapi masalah jerawat dan parut jerawat yang agak teruk. Tetapi sekarang tidak lagi kerana protein ESP juga berfungsi untuk kecantikan wajah. Saya sangat berpuas hati dengan keadaan muka saya sekarang. ESP juga sangat membantu saya ketika berpuasa.

Dengan pengambilan setiap pagi semasa bersahur, saya masih kekal bertenaga sehingga waktu berbuka kerana ESP memberikan rasa kenyang dalam tempoh yang agak lama.

Saya juga turut mengesyorkan pengambilan Alfalfa Complex kepada suami saya. Ini kerana suami saya merupakan penghidap resdung yang agak serius. Selepas pengambilan Alafalfa selama hampir 3 bulan saya dapati suami saya mula serasi dan berpuas hati. Penyakit resdungnya juga dapat dikawal walaupun tidak hilang seratus peratus.

Saya dihubungi secara sms/ whatapp 0167253423

fb : Aisyah Abdul Madul

email : rajiman84@yahoo.com

Add Your Comment

CommentLuv badge

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Subscribe Our Newsletter!

AncoraThemes © 2020. All Rights Reserved.